Zařaďrychlost.cz webem roku!

Neuvěřitelné se stalo skutečným: náš web zařaďrychlost.cz se stal kariérním webem roku! V listopadu 2017 o tom rozhodla odborná porota na Recruitment Academy Awards. Zvítězili jsme v kategorii malých firem a moc si toho vážíme.

Zařaďrychlost.cz webem roku!Zařaďrychlost.cz webem roku!


V době vzniku myšlenky na nový web jsme měli ideu. Aby web byl pro kandidáty interaktivní, zaujal je a zároveň poskytl veškeré informace pro rozhodnutí, že budou hledat vhodnou pracovní příležitost společně s námi. Ani ve snu nás nenapadlo, že tato myšlenka a provedení může v soutěžní konkurenci uspět. O to větší překvapení bylo, když Blake Witman, CEO pořádající firmy GoodCall, na slavnostním vyhlášení v Praze vyřkla slova: „And the winner of career pages of the year is.... iRecruit Company!“


Ano, uznáváme, trochu se to podobá pohádce o Popelce. Dva recruiteři z regionu, kteří se nesměle přihlásí v celorepublikové konkurenci do soutěže. Víceméně jen tak. Trochu z legrace. Možná z hecu. Co kdyby to náhodou vyšlo, že? A ono to dopadlo náramně.


Vděčíme za to především vám, kandidátům. Pozitivní ohlasy a zájem o naši „řadičku“ jsou největší odměnou a nesmírně nás to těší.


Děkujeme!

Autor Luděk Kantor

Autor: Luděk Kantor

Luděk je původně vystudovaný strojař. Posléze prošel univerzitním vzděláním humanitního zaměření. Při pohovorech s technicky zaměřenými kandidáty často zavzpomíná na své předchozí působení v automotive a strojírenství. A co dělá ve volném čase? Vyhledává dobrodružství v přírodě, sleduje NHL a staví LEGO.


Komentáře



Chcete být v obraze?

Buďte první, kdo se dozví o tom, co se na Plzeňsku děje.


Souhlasím s podmínkami použití

Nemáme rádi spamy. Uděláme vše proto,
aby náš obsah byl pro vás zajímavý.